Recension av Tidsbrott i Norrländska Socialdemokraten (NSD)

Linnea Lindblom recenserar Tidsbrott i Norrländska Socialdemokraten (NSD), i tryckta tidningen och på webben.

Mathias Kuntos debutroman "Tidsbrott" är spännande hela vägen genom. Det finns inte ett kapitel, inte en sida då jag inte vill veta vad som händer härnäst. Jag får hela tiden egna misstankar och idéer om vilka som är skurkar och vad som egentligen pågår på slottet. [...] Jag hade svårt att lägga ifrån mig Kuntos "Tidsbrott", och jag längtar till att vara fastklistrad vid uppföljaren likaså.

Läs hela recensionen på NSD:s webbplats: Spännande och trovärdigt om två unga tidsresenärer.

Provläs delar ur Tidsbrott själv hos Smakprov: Provläs Tidsbrott.

Recension av Tidsbrott i Norrländska Socialdemokraten (NSD)

Författarfoto Viveka Österman.