Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /storage/content/43/134243/norrlandsbok.se/public_html/wp-content/themes/aesthetic-parent/theme-includes/helpers.php on line 1409

Tidsbrott framåt enligt plan

Arbetet med manuset till debutromanen Tidsbrott fortsätter enligt planen. Som det ser ut i dagsläget så kommer boken att finnas tillgänglig i handeln under årsskiftet 2018-2019, alternativt våren 2019.

Författarfotografier, profil- och konceptfoto, kommer att tas under mellandagarna innan vi lämnar 2017.

Vad gäller omslag så kommer det att beställas från designer under våren.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /storage/content/43/134243/norrlandsbok.se/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82