Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /storage/content/43/134243/norrlandsbok.se/public_html/wp-content/themes/aesthetic-parent/theme-includes/helpers.php on line 1409

Bokrecensent hos tidningen Vårt Luleå tipsar om Tidsbrott på Instagram

Agneta Krohn Strömshed skriver boktips i tidningen Vårt Luleå och tipsar nu om Tidsbrott via sitt Instagram-konto @bibbloagneta

"Jag älskar tidsresor och även om jag til en början var lite skeptisk till inblandningen av dagens (och morgondagens) moderna teknik på 1500-talet, så köpte jag konceptet, tack vare att allt var så välskrivet och genomtänkt. Nu ser jag fram emot bok två och Kevins jakt eftet sina föräldrar."

Läs hela inlägget på Instagram: https://www.instagram.com/p/B7Q3-bXJ7rh/

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /storage/content/43/134243/norrlandsbok.se/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82